Fra analogt Lego Modulex system til Digital indtjekning skærm.

I foråret 2018 fik Park og Vej i Allerød kommune, i samarbejde med Solutors og Data Display, skræddersyet en digital indtjekningsskærm. En touch-baseret skærm som har til formål at skabe et fremmøde-overblik for deres medarbejdere.

Den 9. april 2018 kunne Park og Vej i Allerød, tage hul på et helt nyt touch-baseret check-in system. Park og Vej ønskede at få en mere moderne check-in løsning end den de havde. De følte at det var tid til en opgradering. Det var et ønske fra start, at løsningen skulle tage udgangspunkt i Park og Vejs nuværende Lego Modulex løsning. En løsning som visualiserede hvilke medarbejdere der var mødt ind, var syge, havde ferie mv.

”Vi ønskede at forny os digitalt, og få et mere moderne system der kunne erstatte vores gamle system. Under forløbet blev vi derudover endnu mere bevidste om, hvor vigtigt det var, hvad kunderne så på skærmen som det første, når de kom på besøg.” Fortæller Susanne Pingel, Driftschef for Park & Vej.

Et visuelt og digitalt overblik

Solutors og DataDisplays ambition var at opfylde Park og Vejs ønske om en komplet digital touch baseret check-in løsning. En digital indtjekning skærm hvor Park og Vejs medarbejdere – via interaktiv touch – kunne registrere deres ankomst og aktivitet.

”Samarbejdet har været rigtig godt, og det har været en rigtig god proces, fra start til slut. Jeg synes at der er blevet lyttet til vores behov og der har været hurtig opfølgning. Udviklerne Andreas og Simone kom også med nogle rigtig gode forslag, som vi ikke selv havde tænkt på.” Fortsætter Susanne Pingel.

Digital indtjekning skærm

Undervejs i forløbet blev Park og Vejs opslagstavle også integreret i skærmen. Det muliggjorde at medarbejderne hurtigt kunne få et overblik over kommende arrangementer samt nyheder.

Endnu en bonus Park og Vej kan opnå ved den digitale check-in løsning er, at historikken bliver gemt i databasen, så man til hver en tid kan gå tilbage og finde de informationer frem man skal bruge.

”Medarbejderne fandt meget hurtigt ud af hvordan det virkede. Og så er det især blevet lettere for teamlederne at administrerer medarbejdernes ferie – nu er der ikke ferieønsker der kan blive væk eller slettet”. Siger Driftschefen.

Som standard består Data Displayets pakkeløsning af 4 forskellige moduler, men programmørerne skræddersyr let en løsning, der passer præcis til det behov I måtte have.