Infoskærme med stor effekt

Infoskærme, Digitale skilte, Instore TV, infotavler – betegnelsen varierer men effekten er altid imponerende. En infoskærm giver dig uendelige muligheder for videreformidling af vigtige informationer og budskaber internt i din virksomhed såvel som eksternt.

Uanset om du har brug for en infoskærm med touch, en lille mødeskærm eller en wayfinding skærm leverer vi varen indenfor få dage.

Infoskærm

Den helt rigtige infoskærm til din visuelle kommunikation

Fuldend din professionelle kommunikationsløsning med holdbare og nutidige skærmløsninger. Skal dit budskab præsenteres på den helt rigtige måde er det vigtigt at vælge den rette skærm og størrelse. Det kan også være en god ide at overveje hvilket miljø, skærmen skal hænge i og hvor længe den skal være tændt ad gangen.

Vi har igennem de sidste 26 år opsat skærme i de fleste offentlige institutioner og private virksomheder, som fortsat bruger vores av-løsninger. Vores erfaringer deler vi gerne med dig.

Software til infoskærme

Solutors leverer ikke bare infoskærm hardware vi udvikler også vores egen software. Vores software har uanede muligheder for integration og anvendelse, og vores udviklere kan ligeledes tilføje og tilpasse det nøjagtigt til din virksomheds behov.

Alt arbejde med skærmene foregår via en webbrowser, så du skal ikke installere software på din egen computer. På den måde bliver det nemt for dig at rette og bestemme hvilke informationer skærmene skal vise.

 

Skræddersyet løsning til din virksomhed